Mai 132012
 

En ocasions costa trobar coses positives davant d’un univers de males notícies i de negativitat generalitzada.  En aquests moments val la pena tornar a la seguretat de les paraules sàvies, per recordar-nos que encara hi ha esperança, si volem, i si sabem utilitzar com cal el sentit comú.

Avui voldria recomanar molt especialment la lectura d‘aquest breu article, on es presenten deu principis que ens ajudaran a aplicar la raó, el seny, davant de qualsevol circumtància de la nostra vida, des de les més transcendentals fins a les més quotidianes i aparentment irrellevants.

Són deu enunciats bàsics de Bertrand Russell -un dels gran filòsofs del Segle XX- que,  especialment en temps de dubtes i frustracions, val la pena recordar.  Ben segur que en algun o altre ens hi podem veure reflectits.

Per cert, Bertrand Russell, en una altra ocasió va venir a dir alguna cosa com que l’home assenyat és aquell que només pensa en els seus mals quan això el pot portar a alguna cosa pràctica, i que la resta del temps la dedica a altres coses.

Passeu un bon diumenge.

css.php