Mar 112013
 

El Partit Popular, a Catalunya, cada dia està assumint un paper més galdós, en tant que representant al país de les tesis oficials dels seus amos de Madrid.

La darrera genialitat de la fantàstica Alicia Sánchez-Camacho ha estat renunciar a la seva escorta de mossos d’esquadra en favor d’una altra de policies nacionals.

Seguint els raonaments que hi ha darrere d’aquesta decisió, crec que caldria, immediatament, que també renunciés a l’escó de diputada al Parlament de Catalunya per quedar-se, definitivament, amb la seva poltrona senatorial, on ben segur que és troba més “com a casa”.

És molt difícil de pair que algú que aspira a presidir la Generalitat de Catalunya (no oblidem que ella n’era la candidata del seu partit)  menystingui la feina de la policia del país d’una manera tan irresponsable.  Si fos presidenta què faria?  Imagino que recuperar l’omnipresència de la Guàrdia Civil, com a mínim.

Amb personatges com aquest, anem bé.  L’única sort, però, és que finalment cauen totes les màscares i cadascú es va revelant tal com és en realitat.  Ara, Sánchez-Camacho s’ha mostrat totalment coherent amb allò que vol, creu i representa.

css.php