Mar 072013
 

La idea que la crisi dels darrers anys no és cap crisi sinó que és una estafa de dimensions colosals cada cop pren més força i es carrega de més i més arguments.

Recomano absolutament la lectura d’aquest article que explica la causa de les retallades que patim.

Sigui com sigui, qui acaba perdent som la major part dels ciutadans, que assistim a una destrucció de serveis públics (molts d’ells bàsics) sense precedents, mentre la banca conserva un nivell de guanys que crec que podem qualificar de profundament indecents.

I tot això amb la benedicció i complicitat de les institucions que, amb el pretext del deute, no tenen cap inconvenient a desarticular també el nostre sistema democràtic d’autogovern.

A tall de resum de tot el que ens explica l’article, una petita cita textual:  “Si el Banco Central Europeo (BCE), y antes el Banco de España, hubieran prestado desde 1989 al Estado español dinero a los mismos intereses a los que el BCE lo ha prestado a la banca privada, la deuda pública española sería hoy un 14% del PIB, en lugar del 90%. El Banco Central Europeo no es un Banco Central sino un enorme lobby de los intereses financieros.”

 

css.php