Mar 102013
 

Per fi una petita escletxa de sol i de llum entre unes setmanes de vent i pluja, i encara amb una meteorologia prou variable i pròpia de la nova estació.  Aquest és l’escenari idoni per començar a gaudir d’una primavera que ja s’anuncia amb la força de les primeres flors, aquelles que pinten de blanc, de groc i de rosa el nostre país.

Aquest despertar de la vida després de l’hivern és el moment per retrobar els primers cants dels ocells i les primeres sensacions que confirmen que la vida s’obre camí de nou, amb absoluta indiferència de tot allò que hem decidit que sigui la “nostra” vida, la nostra realitat quotidiana.

Avui és un dia magnífic per aparcar les dificultats del dia a dia, les notícies, la política i l’estupidesa, i per lliurar-nos, ni que només sigui per unes poques hores, a la contemplació de la natura, a punt d’esclatar amb tota la seva esplendor, i gaudir de la companyia d’amics i parents, en una mena de ritual antic però sempre nou de celebració de l’arribada del bon temps.

I en acabat, amb energies renovades i amb una mirada més tranquil.la, potser ens veurem amb cor de dir, com Scarlett O’Hara:  “demà, serà un altre dia”.

css.php