Abr 282019
 

I i al final resulta que només som allò que compartim? Ben mirat, compartim el nostre temps, els nostres pensaments, les nostres il·lusions i les nostres fantasies. També compartim projectes, taula, viatges, feina, música, pel·lícules, carícies i paraules tendrament dites a l’orella, o silencis fins i tot. I al cap del dia, la suma de tot plegat ens dibuixa amb claredat meridiana el que hem estat les darreres hores. El que realment som.

De què valen els pensaments, els grans ideals, el coneixement i la saviesa, o els diners, si no surten de dins nostre, si no arriben a ningú, si no els podem compartir amb aquella persona amb qui en sentim a gust, o que estimem?

Hi ha qui diu que el que importen són els fets, i no les paraules. Potser el que realment importa és el que podem compartir amb els altres, no el que fem o diem per a ningú; no el que fem o diem com un mer exercici d’autocomplaença o d’orgull, que no va enlloc. Avui és diumenge, i més enllà dels vots i dels resultats, hi ha la vida; la nostra, la que tenim a tocar, la immediata, la que ens demana ser compartida per poder ser plena. Votem sols i compartim abans i després, doncs, que sempre hi ha temps per a tot.

css.php