Abr 202019
 

El mateix dia que començava aquesta campanya electoral, la primera de la temporada, ja va haver-hi qui va escriure que se li estava fent llarga. No m’estranya, perquè, de fet, ja fa mesos que dura, igual com les involucions de la Junta Electoral, dit sigui de passada.

En el meu cas, per sort, aquest cop m’agafa amb altra feina i altres coses en què pensar, i no parlo de la Setmana Santa, la qual cosa facilita que pugui passar olímpicament de les bajanades que des de tot arreu em van arribar, vulgui o no, malgrat la meva destacable indiferència.

Avui que és Dissabte Sant, dia de vetlla per als cristians, no podríem demanar, si més no als partits que comparteixen confessió religiosa, que també vetllin armes, o arguments, o pancartes, o el que sigui, i que callin una estona, si més no per allò del respecte a les tradicions que tant diuen defensar?

Molt em temo que la meva proposta no té cap recorregut, i que aquest cap de setmana, i tota la setmana que ve, tot seguirà igual, amb un excés de soroll que constata amb el silenci religiós d’un dia com avui. Tot sigui per la victòria final i per la resurrecció d’aquells que algú donava per mots, però que estan ben vius, no?

css.php