Mai 152011
 

El debat dels cinc candidats a l’Ajuntament de Barcelona va tenir un 5% d’audiència, una bona dada si el debat s’hagués fet a les tres de la matinada, poso per cas, però ridícul en horari de màxima audiència, com és el cas.

A la vista d’això em venen al cap un parell de reflexions:

1.  Quan entendran que hi ha polítics que ja cansen?  Aquests cinc representants, en major o menor grau, ja són vells coneguts, no aporten res de nou ni poden inspirar cap esperança de canvis i de noves perspectives. Cap il.lusió. I per acabar-ho de reblar, sembla que tots tinguin el punt de mira posat en altres cites electorals, no en l’actual.

2.  Quan entendran que el centre del món no és Barcelona?  En unes eleccions on es vota a tots els municipis catalans, el que passi a Barcelona importa, a tot estirar, als ciutadans de Barcelona, a la resta, majoritàriament, tant se’ns en fot qui guanyi al cap i casal, ens importa qui guanyi al nostre poble o ciutat.  Això sí que ens afecta.

De tota manera, estic segur que d’aquí a quatre anys ens tornarem a trobar exactament igual com ara.  I després es queixaran perquè la gent passa de la política i dels polítics. Sobretot dels polítics, no ens equivoquem.

css.php