Jun 052012
 

Alguna cosa molt important falla en un país que

– Dóna totes les facilitats als defraudadors per blanquejar diners i, alhora, no s’està de perseguir aquells que paguen puntualment els seus deutes.

– No escatima ni un euro per capitalitzar bancs que han servit per enriquir quatre directius i per crear una enorme estafa immobiliària, al mateix temps que permet desnonaments massius d’aquells que no arriben a final de mes.

– Fa possible l’existència de dues portaveus dels dos principals partits polítics en la comissió d’ocupació del Congrès capaces d’oferir un espectacle tan penós i tan carent de sensibilitat cap als més desafavorits, com el que trobem en aquest enllaç.

No sé si realment vivim en una societat malalta o no, però el que cada tinc més clar és que el govern i la política espanyols estan arribant a un nivell d’impunitat i de manca de respecte a la democràcia molt, massa, greus.

Amb exemples com els que comento, i molts d’altres que podríem trobar,  a algú li pot semblar estrany que la gent miri cap a una altra banda quan parlen determinats polítics?  Cada  dia és més evident que viuen en el seu món particular, ben al marge de la realitat i de les necessitats de la població.  I sense cap vergonya.

css.php