Jul 142019
 

Hi ha un anunci de televisió d’aquests que apareixen a l’estiu, que convida a quedar amb els amics, amb aquells amb qui estem farts de dir que un dia ens trucarem i quedarem, i mai no ho fem. L’anunci, de fet, a banda de voler vendre el seu producte, resulta una invitació a les relacions socials, allò tan devaluat avui dia, especialment per obra i gràcia dels nous mitjans de comunicació a distància.

Sempre són d’agrair els missatges positius, fins i tot dels anuncis de televisió, com el d’aquell altre que afirma que és possible una altra manera de viure. D’acord que tot plegat només són estratègies de màrqueting per a una determinada marca comercial, però així i tot, penso que són d’agrair, si més no, perquè ens recorden que l’estiu, justament l’estiu, amb la bondat del seu clima i la disponibilitat de temps, en molts casos, és un moment especialment propici per retrobar persones i sensacions que la rutina va deixant als vorals, mentre avancem en el dia a dia, al compàs implacable del rellotge.

Compartir taula, experiències, conversa, il·lusions i neguits, fins i tot, és una d’aquelles experiències que valdria la pena no ajornar gaire i anar practicant tot l’any. En qualsevol cas, benvinguts siguin l’estiu, la calor i els dies llargs si serveixen perquè retrobem el plaer de quedar amb parents i amics. Perquè, com diu l’anunci en qüestió, no és igual quan quedem que quan no quedem.

css.php