Gen 032013
 

A poc a poc, van apareixent noves realitats que poden comportar canvis (necessaris, i fins i tot urgents) en alguns dels elements clau de la societat que ens ha tocat viure.

Crec que podem estar d’acord que ens manquen models ideològics vàlids, perquè els els que han servit, més o menys durant dècades, ja no ens són útils.  De manera similar, vivim en un sistema econòmic que està fent aigües a marxes forçades i que exigeix nous plantejaments i noves maneres de fer.

No tinc respostes a cap de les incerteses que ens acompanyen, ni sé què ens reserva el futur, però tinc clar que el món evoluciona i que allò que es fa vell desapareix i deixa pas a noves propostes.

De moment, i per mantenir una mica l’esperança que les coses poden ser d’una altra manera, proposo la lectura d’aquest article, que ens presenta 10 notícies bones de l’any passat que ajudaran a millorar aquest 2013 tot just estrenat.

Mira tu que si resulta que els maies tenien raó, d’alguna manera, i estem començant una nova etapa, un nou cicle social i històric, i assistint a la fi d’alguna cosa que ja ha caducat…

Potser només és qüestió de llegir encertadament la realitat i actuar en conseqüència, amb la seguretat que una altra vida és possible (i ho és a qualsevol nivell, tant individual com col.lectiu).  Qui ho sap?  Per si de cas, no donem res per impossible, aquest any.

css.php