Oct 292012
 

L’ofensiva anticatalanista del PP segueix fil per randa allò que diuen que diu la seva constitució i, amarats del secular esperit castrense hispà, la llancen per terra, mar i aire.

Ja hem vist els avions que intenten emprenyar, els vaixellots aquells que busquen les pessigolles als pescadors i la infanteria de tota mena personatges mediàtics o polítics que apropen la suposada apocalipsi independentista al públic en general.

El millor de tot plegat?  Que ja ha passat el temps en què podien arribar a fer por.  Ara mateix, dubto que ningú amb una mica de senderi es pugui prendre seriosament les seves tàctiques i les seves declaracions.  Bé, ningú de casa nostra, perquè a l’Espanya imperial, ben segur que sí.

O molt m’equivoco, o el lio de Rajoy ha passat a ser un enorme merder del qual no saben com sortir-se’n, i menys quan els mitjans convencionals:  la mentida, els mitjans afins i l’exèrcit, ja no els poden aportar res de positiu.  I la millor mostra d’aquesta inutilitat la tenim en una curiosa indisposició d’un dels seus ideòlegs principals, José Maria Aznar.

Que s’ho vagin fent mirar, tots plegats.  I que es posi bonet l’expresident.

css.php