Oct 122012
 

Avui, previssible ridícul espantós d’una colla de nostàlgics que estan preparant una hipotètica demostració de força a la Plaça de Catalunya, de Barcelona, com a resposta a la manifestació de l’11 de setembre.  Cal, però, tenir en compte algunes qüestions:

– La suposada manifestació de catalans que no volen la independència comptarà amb una nodrida participació de gent vinguda de fora de Catalunya, i que no hi té res a veure amb aquesta idea.

– Els grups feixistes i neonazis hi acudiran amb ganes de fer festa grossa.

– Caldrà veure quin paper hi jugaran el PP català i els seus acòlits, amb aquest escenari de fons.

Sigui com sigui, crec que el més adequat serà utilitzar la mateixa vara de mesurar dels populars i comptar com a independentistes tothom que no hi vagi a la manifestació.  Exactament el mateix argument que ells han fet servir per intentar treure valor a l’11 S.  Sí, sí, aquell de la majoria silenciosa que no es manifesta.

Tot plegat, una exaltació de nostàlgia franquista, sota la coartada d’una manifestació democràtica, indigna i impròpia de qualsevol país que es vulgui considerar democràtic.  Serà que Espanya cada cop ho és menys, de democràtica.

Per què no es queden amb els seus absurds soldadets desfilant per la Castellana al ritme d’una cabra i ens deixen en pau?  Quin tip!

css.php