Ago 052012
 

Corre per internet, des de fa uns dies, un petit reportatge fotogràfic que, d’una manera prou clara i contundent, propicia una reflexió sobre un dels esports olímpics més populars i més polèmics, pel que fa a la indumentària de les esportistes (evidentment femenines), el voley platja.

L’autor d’aquest reportatge fotogràfic ha tingut la fantàstica idea de retratar diferents esports olímpics, amb participants masculins en aquest cas, fent servir el mateix punt de vista que tot sovint s’utilitza per fotografiar el voley platja femení.  El resultat és fantàstic i evidencia, un cop més, que el problema sovint és en qui mira i no en allò que es veu.

I és que més enllà de les indumentàries i les polèmiques que susciten (i la reflexió no només serveix per a l’esport, perquè podríem parlar del carrer, de l’escola, de la platja, de les cerimònies…) hi ha l’ull crític o pervers de l’observador.

Passeu un bon diumenge i gaudiu dels Jocs, que sempre hi ha maneres molt interessants de veure’ls, com demostra aquest altre reportatge i sempre val lapena recordar els valors autèntics de la pràctica esportiva.

css.php