Feb 202013
 

No podia ser d’una altra manera.  Finalment, el procés de Catalunya cap a la independència comença a adquirir no ja un caire èpic (oblidem, doncs, les metàfores marineres i els viatges a Ítaca) per esdevenir una autèntica manifestació de la lluita eterna entre el bé i el mal.

Aquest cop, el bé som nosaltres i el mal aquells que s’allotgen en un edifici que ostenta la marca de la bèstia, el número 666.

Gran èxit dels serveis del CNI:  instal.lar-se a l’Avinguda Diagonal, 666.

Novament, la realitat supera la ficció i si a la pel.lícula “El dia de la Bèstia”, se situava el naixement de l’anticrist a l’empara de les Torres Kio de Madrid, ara, un cop crescudet, l’encarnació del mal se’n va a treballar a Barcelona.

En qualsevol cas, sigui l’anticrist o no, és preocupant el desembarcament en massa d’agents del CNI a Catalunya, perquè no presagia res de bo.  Preparem-nos a tota mena d’intoxicacions i de sabotatges informatius (desinformatius), perquè els cal aturar el procés independentista sigui com sigui, i com que aquí no hi ha l’argument del terrorisme, s’hauran de buscar nous mètodes, més “civilitzats”.

Alerta, doncs, a tot els que ens arribi des d’aquest modern 666, malgrat la fantàstica discreció de què han f et gala els serveis secrets.

css.php