Jul 222012
 

Avui és diumenge, el dia que la tradició cristiana dedica al descans.  Per un cop, i sense que serveixi de precedent, crec que val la pena seguir els seus dictats i aprofitar el diumenge per descansar.

Si us plau, no em preneu per mandrós ni per frívol, perquè descansar també vol dir fer coses diferents de les que ens ocupen cada dia.  Descansar també pot voler dir no fer res, o llegir, o anar a la platja, o passejar, o mirar la tele, o compartir una estona amb els amics, o retrobar la família, o anar de manifestació… cadascú sap què és per a ell desconnectar de la rutina de cada dia, i aquest és el seu descans, allò que li permet alliberar la ment i prendre impuls.

Sigui com sigui, segur que gairebé tots podem compartir la idea que descansar és oblidar, ni que només sigui per unes hores, la prima de risc, el governants incompetents, la crisi, l’IVA i tot això que des de fa uns anys ens serveixen cada dia ja a l’hora d’esmorzar i després a tothora.

Aprofitem el diumenge i desconnectem, perquè cadascun de nosaltres té una vida, un entorn i unes circumstàncies que cal mimar perquè són nosaltres mateixos, no els dictats de quatre carallots.

Passeu un bon diumenge i, feu el que feu, que sigui, en la major mesura possible, allò que realment voleu fer.  Això sí que serà un autèntic rescat, si més no, personal.

css.php