Nov 212011
 

Ja tenim resultats.  Quin descans.  Ara s’obre un període de calma electoral que, si més no, ha de permetre encarar el futur amb una mica de tranquil.litat.

Se’ls ha girat feina als analistes i tertulians, que hauran d’explicar què ha passat, per què i què implica el nou equilibri de forces polítiques.  Més enllà de totes les anàlisis, però, hi ha un fet innegable:  aquests resultats són els millors resultats, perquè són els únics que tenim.  I amb aquests bous ens tocarà llaurar.  D’altra banda, no hi ha hagut sorpreses, i tots els auguris s’han complert.

Deixem les reflexions i els debats per a qui els hagin de fer, però els ciutadans que només volem viure en un país cada dia una mica millor, a partir d’avui mateix, ja sabem què tenim, què en podem esperar i, sobetot, sabem que per tirar endavant caldrà una enorme dosi de realisme i de capacitat d’adaptació al nou medi.

Venen temps difícils.  Bé, per a nosaltres no han estat mai fàcils, en realitat.  Cal esperar dels nostres governants la saviesa que no sempre han sabut posar de manifest, per concretar amb encert cap a on volem anar i com hi podem arribar.

Insisteixo:  els resultats són els millors, perquè són els que tenim.  La resta, ja és cosa nostra.  No valen excuses.

css.php