Set 292019
 

En siguem més conscients o menys, tots tenim el nostre lloc al món, la nostra feina a fer i el nostre petit espai d’història per tirar endavant. De vegades costa saber què hi fem, per aquí, però si ens aturem uns segons i fem un cop d’ull al nostre voltant, entendrem que ens sobren motius per omplir la nostra existència de sentit.

Els problemes, i de passada les frustracions, però, arriben, com gairebé sempre i per tot, quan la realitat no respon a les espectatives que ens anem creant; quan fem volar més coloms del compte, o quan el nostre particular conte de la lletera se’ns en va de les mans. Però som així, i la ment acostuma a ser molt més veloç que la raó.

Per contra, de tant en tant, l’atzar o la fortuna ens sorprenen i se’ns posen a l’abast situacions que mai no hauríem pogut ni imaginar, mentre amb uns ulls enormes mirem d’entendre què passa i què hem de fer per estar a l’alçada dels nous reptes o de les noves oportunitats.

Avui és diumenge, bon dia per dedicar uns instants a intentar saber qui som, què volem i quin sentit té tot plegat. Com sempre, davant de qualsevol dubte, una mirada al nostre voltant ens ha d’apotar la llum que de vegades ens falta i que no sempre sabem trobar.

css.php