Des 242010
 

La SGAE cobrarà drets per uns temes enregistrats al disc de la Marató de TV3, dels quals, els intèrprets, n’han cedit els drets a la pròpia Marató.

Potser sóc molt incult però agrairia que algú m’expliqui on aniran a parar aquests diners, uns 45.000 €.  Imagino que a qualsevol "estrella" amiga de la SGAE que no ha pres part, ni en prendrà mai, ni en el disc ni en la Marató, o directament al compte corrent (no deu ser tan corrent) dels seus directius.

Ja n’hi ha prou d’aquest autèntic saqueig. No es pot robar el que hem donat amb tota la bona voluntat i amb convició, per a una finalitat ben concreta, d’una manera tan misserable.

Potser de cara a l’any vinent caldrà pensar a no comprar el disc i donar directament els diners, per garantir que arriben on han d’arribar.  Potser caldrà actuar amb la SGAE com a amb els governs corruptes de països als quals es dediquen diners en projectes solidaris.

I encara volen que els respectem? Ni a ells, ni als artistes que els defensen, ni a les ministres que els emparen.

Pau a la terra als homes i dones de bona voluntat i a l’infern d’Els Pastorets, ni que sigui, la SGAE i la seva cobdícia.

css.php