Des 122010
 

Torna la Marató de TV3, l’autèntica porta d’entrada al Nadal, per a molta gent, cosa que ja diu molt a propòsit d’aquesta fantàstica proposta solidària capaç de mobilitzar tantes i tantes persones arreu del país.

Tot el que pugui dir sobre aquesta iniciativa, segur que ja s’ha dit abans.  Només vull remarcar que em sembla un meravellós exemple d’excel.lència conceptual sobre què és solidaritat el fet que tot el que s’hi recapta es destini a investigació, a fer possible un futur real i millor.

Sense cap intenció de posar ni una gota d’aigua al vi, només em vull preguntar en veu alta perquè segueixen fent-se versions de temes internacionals en el su disc?  No seria un mitjà magnífic per donar difusió a temes creats per grups catalans?  Crec que podria ser una magnífica finestra per mostrar els nostres creadors, no només els nostres intèrprets.  De fet, el llibre de la Marató està fet amb textos originals, no amb traduccions ni amb adaptacions d’autors forans.

Molta sort en aquesta nova edició, i que sigui ben profitosa, sobretot a totes les persones que pateixen lesions medul.lars o cerebrals.

css.php