Mar 112011
 

El Parlament de Catalunya ha aprovat una moció, a través de la qual es dóna reconeixement al dret a l’autodeterminació dels pobles com un dret irrenunciable del poble de Catalunya i el dret de la societat civil catalana d’expressar-se lliurement a través de consultes populars.  Només faltaria.

Definitivament, sembla que ja són història el temps en què les nostres institucions menystenien la iniciativa i la voluntat de milers i milers de ciutadans d’aquest país.

Ni que només sigui per respecte a la gent i en aplicació estricta de la legislació internacional, aquesta moció s’havia d’aprovar.  I com a mostra d’aquest respecte, cal que tots els representants de tots els partits que hi han votat a favor, si més no, vagin a votar el dia 10 d’abril a Barcelona, en una clara mostra de respecte a la voluntat sobirana dels ciutadans del seu país.

Un Parlament com el que tenim, amb una majoria nacionalista, tan diversa com vulgueu, però nacionalista, pot donar molt de si, si les diferents formacions polítiques del país volen.

css.php