Des 132012
 

Aquesta és la situació:  tenim en peu de guerra l’escola, la sanitat i la justícia, les entitats socials i els autònoms que no cobren, els treballadors públics en precari i sense paga  i el comerç tremolant perquè no es ven res de res i a la campanya de Nadal pinten bastos.

No està gens malament, oi?  I encara hi ha qui s’entesta a parlar de mantenir l’estat del benestar.  Si us plau, podrien definir “estat del benestar”? Més que res per saber si encara queda alguna cosa per mantenir.

Però el problema és saber si tindrem govern o no, o si tindrem oposició  o no, o quants mesos abans o després farem una consulta.

Si us plau, posin-se d’acord  ràpidament i de debò i, ni que sigui només per un cop, deixin de banda els tacticismes partidistes, perquè el país necessita solucions i sí, sobretot, també un referèndum que ens allunyi definitivament d’Espanya, abans no ens acabi d’enfonsar en la missèria, perquè mentre vostès discuteixen, ells ens ensorren, i pot passar que quan arribin a algun acord, ja sigui massa tard, com en la faula d’Iriarte, aquella dels llebrers i els conillers.

css.php