Jun 082011
 

"La violación es un marrón, pero el aborto lo agrava".  Magnífic argument dels joves catòlics que esperen la visita del Papa. 

No puc imaginar, per més que ho intento, una manera més humiliant de refereir-se a una dona que ha estat violada que titllar l’agressió de "marrón".  No és pot ser més mesquí, més masclista ni més cruel.  Bé, sí que es pot, si tot seguit es considera l’avortament un agravant.  La víctima ja passa a ser botxí, per si calia més crueldat.

Jo no sé si la justícia pot entrar o no en aquest tipus de declaracions, però si la sacrosanta constitució les pot emparar, ja no només em declaro profundament anticatòlic, sinó també clarament anticonstitucional.

I després vindrà el Papa, i cantaran cançonetes frikis voltats de bisbes i cartenals, i riuran, i aniran a combregar i se sentiran confortats en la fe, i seran els amos del món i els posseïdors de la veritat absoluta. Amen.

Ja s’ho faran.  Encara que el que haurien de fer és fer-s’ho mirar.

Ells sí que són un marron per a la nostra societat. I gros! I no les víctimes de la violència masclista d’una societat antiga i brutal que, amb la moral per bandera, disculpa, quan no justifica, aquesta crueldat.

css.php