Gen 252011
 

L’expressió "el circ de la política", de vegades, té molt de sentit, com ara quan llegim que Maria Lapiedra presentarà candidatura a l’Ajuntament de Les Borges Blanques.

La futura candidata afirma que no vol ser la pallasa de la política catalana, sinó l’Obama catalana.  No sé jo, francament, si aconseguirà aquest noble objectiu.  Suposo que tinc tants dubtes perquè em ve al cap l’exdiputada italiana Ilona Staller, que alguns que tenim una edat recordem prou bé, per més que Lapiedra, ara, se’n vulgui desmarcar.

Sigui com sigui, la candidatura de Carmen de Mairena a les passades eleccions al Parlament pot quedar en pura anècdota al costat d’aquesta nova aventura político-festiva d’algú que fa no res volia situar-se al costat de Joan Laporta, i que ara es compara amb Adolfo Suárez.

I és que per més que ho intento, no aconsegueixo imaginar, seriosament, un ple de l’Ajuntament amb aquesta senyora, ni que sigui com a regidora.

En qualsevol cas, la campanya promet i, del que no tinc cap dubte, és que Les Borges Blanques veurà multiplicada la seva popularitat com a poble i que serà molt més conegut a Catalunya i més enllà de les nostres fronteres. Ja us planyo, borgencs i borgenques.

És el que té que el circ de la política sigui per a més grans de 18 anys… Tan bonic que és el circ de tota la vida.

css.php