Gen 252011
 

L’expressió "el circ de la política", de vegades, té molt de sentit, com ara quan llegim que Maria Lapiedra presentarà candidatura a l’Ajuntament de Les Borges Blanques.

La futura candidata afirma que no vol ser la pallasa de la política catalana, sinó l’Obama catalana.  No sé jo, francament, si aconseguirà aquest noble objectiu.  Suposo que tinc tants dubtes perquè em ve al cap l’exdiputada italiana Ilona Staller, que alguns que tenim una edat recordem prou bé, per més que Lapiedra, ara, se’n vulgui desmarcar.

Sigui com sigui, la candidatura de Carmen de Mairena a les passades eleccions al Parlament pot quedar en pura anècdota al costat d’aquesta nova aventura político-festiva d’algú que fa no res volia situar-se al costat de Joan Laporta, i que ara es compara amb Adolfo Suárez.

I és que per més que ho intento, no aconsegueixo imaginar, seriosament, un ple de l’Ajuntament amb aquesta senyora, ni que sigui com a regidora.

En qualsevol cas, la campanya promet i, del que no tinc cap dubte, és que Les Borges Blanques veurà multiplicada la seva popularitat com a poble i que serà molt més conegut a Catalunya i més enllà de les nostres fronteres. Ja us planyo, borgencs i borgenques.

És el que té que el circ de la política sigui per a més grans de 18 anys… Tan bonic que és el circ de tota la vida.

  2 Responses to “El circ ha arribat!”

  1. Si aquest país,i no dic Catalunya,es conegut pel que es,una festa continua i lo que far el veí es mes important que la fam,es clar que la política no serà menys

  2. Ei, l’espectacle….. ha de continuar.
    La política és una cosa seriosa però sembla que el densencant de part de la ciutadania pels polítics es vot vehicular cap anoves formes d’expressió de rebuig, cadascuna més excèntrica, més de circ certament.
    Ara toca patir-ho/gaudir-ho, en funció de la perspectiva!!!
    La meua, la primera.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php