Mai 282013
 

Aquesta mena d’apòstol de l’apocalipsi, sobretot si es tracta de qualsevol qüestió vinculada a Catalunya i el seu dret a decidir, ha tornat a llençar les seves prediccions, en forma de suposats aldarulls davant una hipotètica intervenció de l’autonomia.  Com a ciència ficció, encara, però més que això, no sé jo.

De moment, els morts (no ja els aldarulls), són els de la violència masclista, disparada els darrers mesos (ja en portem 22 dones mortes, aquest any), o les víctimes dels desnonaments;  la darrera, si no vaig errat, de la setmana passada.

En aquest clima de violència real (no la que pronostica Vidal-Quadras), s’inscriu un nou capítol, el de l’home que agredeix aquell que li va vendre accions preferents.

I és que cada cop és més clar que la violència autèntica, la que mata de veritat, o bé ens arriba d’aquests bancs que tant vetlla per protegir el govern popular, o bé d’aquesta mena de mascles alfa que el mateix govern critica  -per fer alguna cosa, bàsicament-, tot titllant-los de “fills de puta”, en tot un exercici de respecte cap a les dones (coses de González Pons).

Apa, a seguir fent política ficció, Don Alejo, que la realitat va per una altra banda.  Li agradi o no.

css.php