Abr 042011
 

"Com a presidenta del Parlament, no hi haig d’anar" ha dit Núria de Gispert, en referència a la consulta per la independència del dia 10.

Error.  Com a presidenta d’un Parlament que no fa gaires dies va aprovar una moció de suport a les consultes, amb el vot favorable, per cert, de la formació política a la qual pertany (la mateixa que l’ha fet arribar a presidenta), justament, com a presidenta d’aquest Parlament, i per coherència política, sí que hi ha d’anar, i votar el que li sembli millor, només faltaria.

Però per damunt de tot, com a presidenta del Parlament de Catalunya, no pot negar aquesta mostra de respecte a milers i milers de ciutadans favorables a les consultes que, en exercici del seu poder, van decidir la composició parlamentària actual, amb els seus vots sobirans. No perdem mai de vista aquest petit detall, perquè sempre és bo respondre a la confiança amb el respecte.

Presidenta, no oblidi que la sobirania resideix en el poble, no en els representants que el poble tria perquè duguin a terme una determinada acció de Govern.  Per tant, respecte, si us plau, que qui mana, mana, i tria; i això ho saben perfectament aquells que van menystenir les consultes.

css.php