Abr 032011
 

El president Zapatero, finalment, ha dit que no es tornarà a presentar com a candidat a president.  Bona notícia. No tornarà aquest producte de màrqueting (ZP, la cella amb el dit…) que, per a molts catalans, sempre serà aquell que ens va mentir amb allò del "apoyaré…"

Ara, el PSOE obrirà un teatre mediàtic, a imatge de les primàries per al candidat a alcalde de Barcelona, per ocupar titulars i més titular, a partir d’una suposada pugna entre Rubalcaba i Chacón, amb l’esperança de millorar les seves espectatives electorals.  No tan bona notícia, perquè acabarem amb el cap com un timbal.

Les futures eleccions espanyoles no tenen resultat clar, tot i que sembla que el PP podria recuperar el govern.  Mala notícia. Si Zapatero va ser tan positiu per a Catalunya, imaginar Rajoy i la seva política autonòmica fa venir tremolors.

En resum:  mala peça al teler, novament, per al nostre país.  O espabilem o ens tornaran a "apoyar" i ves a saber com acabarem.  De tota manera, passi-ho bé president i, si us plau, tanqui quan surti, per si de cas.

css.php