Set 232019
 

Sort en tenim del futbol. En aquests temps que corren, de perpètues campanyes electorals i de futurs més que imperfectes, torna a ser el futbol el gran generador de titulars, de debats i de converses de barra de bar. I si els dos principals equips del país, en les seves versions masculines, evidentment, fan aigües per tot arreu (quina gran metàfora ens regala l’atzar), doncs més debat, més tertúlies i més distància dels grans temes, enredats com estem en un rondo electoral etern i sense sentit.

Cada dia més costa llegir la premsa i trobar-hi res d’engrescador. Ara van sortint noms i més noms que es veu que conformaran les llistes electorals i, com en els vells, però sempre nous, àlbums de cromos de la lliga, anem descobrint, amb aquella monòtona cantarella de sempre, que ja els tenim. De fet, serà entretingut jugar al joc de les diferències entre les llistes que han de venir i les de fa uns mesos, a veure quantes hi trobem.

Al final, es tornarà a demostrar la certesa d’aquella afirmació que sosté que si sempre fem el mateix, sempre obtindrem els mateixos resultats. En aquest cas, tant en el futbol, sempre entestats a perpetuar temps de glòria, encara que canviïn els protagonistes, com en la política, on, en un exercici encara més complicat, es volen canviar els resultats sense modificar res. Tant en un cas com en l’altre, mala peça al teler, encara que ens neguem a acceptar-ho i ja ens vagi bé anar fent, somiant truites i esperant miracles.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php