Feb 242015
 

No és el primer cop que veiem imatges com aquestes -de fet, només ens cal tirar quatre anys enrere per trobar-ne una altra de ben similar a Egipte-, però sempre és tota una lliçó que un grup de persones d’una determinada religió protegeixin la pregària d’unes altres d’una altra religió, en qualsevol lloc on els enfrontaments bèl.lics o el terrorisme es disfressen de dogmes de fe.

Ara, justament ara que els recents atemptats de París i Copenhagen, suposadament per venjar insults a Mahoma, han fet trontollar la fràgil convivència entre confessions religioses, és gratificant comprovar que, un cop més, les persones estan per sobre dels fanatismes, plantant-se amb un silenciós i contundent “no en el meu nom” (“no, en nom de cap déu”, si voleu)

Imatges com aquesta d’Oslo ens reconcilien amb el gènere humà i la seva capacitat per buscar la pau, la concòrdia i la convivència, fins i tot en les circumstàncies més complicades.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php