Feb 232015
 

En perfecta coherència amb les mentides -perdó, declaracions- del ministre Soria sobre els preus de l’energia i la seva no pujada, l’alcale de Quatretonda (País Valencià) i company de partit del ministre, ha decidit que l’energia és barata, si més no per a ell.  I és que no ha tingut altra ocurrència que fer talar un arbre emblemàtic situat a la també emblemàtica Plaça de la Constitució i fer-se’l dur, un cop ja era llenya, a casa seva.

La notícia és tot un esperpent en ella mateixa:  en primer lloc, tot un atemptat vegetal contra la Constitució, més concretament contra la plaça que du el seu nom.  En segon lloc, per la barra d’ordenar que l’arbre, fet combustible, faci cap a casa seva, evidentment de franc, i suposem que amb el transport inclòs.  I finalment, per justificar tot plegat perquè l’arbre, diu, feia malbé el paviment.  El que no farà malbé, ben segur, és la seva caldera o llar de foc.

Efectivament, per al PP, l’energia no és cara.  Senzillament és gratuïta.  Per a la resta de mortals, les coses no són ben bé igual.  Proveu de talar un arbre i endur-vos la llenya, a veure que passa.  Fins i tot a Quatretonda.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php