Feb 222015
 

Qui no ha rebut mai un regal?  Vull dir, un regal en el sentit més clàssic de la paraula.  Un regal d’aniversari, un regal de Nadal, un regal de benvinguda, un regal de comiat, o un regal sense motiu, fins i tot.

Un regal sempre és una sorpresa, perquè és allò que algú que ens aprecia, per una raó o altra, i que ens dóna, sense esperar res a canvi, alguna cosa que li feia poca o molta falta, que necessitava, i a la qual renuncia.  Pot ser temps, diners, algun objecte personal, unes paraules… que passa a ser nostre, gràcies a la seva generositat i, per damunt de tot, del seu afecte.  I és que un regal sense afecte és tan sols una mena d’engany emocional, a nosaltres mateixos, en primer lloc.

Aquesta setmana que tanquem n’he rebut uns quants de regals.  Algun d’inesperat, algun de sorprenent, algun de més o menys imaginat… regals de tota mena, i regals que agraeixo de cor, perquè sé que tots tenen una cosa en comú:  tots venen de gent que estimo i que, pel que sembla, també m’estima.

No oblidem mai el costum de fer regals.  Perquè en el fons, és una manera més de dir que algú és molt important per a nosaltres.  I en els temps que corren, aquest és un valor escàs i extraordinàriament valuós.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php