Feb 052011
 

Els fets que s’estan vivint, i que es viuran, a Egipte, indubtablement, ens deixaran un bon nombre de situacions bones i dolentes de les quals ens caldrà aprendre, si volem un futur millor.

Més enllà dels enfrontaments, de la revolta popular contra el poder totalitari, del saqueix artístic,  de la violència, de l’activitat o passivitat de l’exèrcit, dels talls d’internet, de les agressions a periodistes… vull destacar una foto que he trobat a la web:  un grup de cristians protegint la pregària dels seus conciutadans musulmans.

Ja sabem que una imatge pot ser molt més eficaç que mil discursos.  En aquest cas, i això sí que em sembla d’immediata aplicació, la imatge ens posa davant dels ulls la necessitat de prioritzar allò que és essencial i de convertir la diferència en oportunitat.  Impagable, la lliçó.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php