Nov 202014
 

Sempre és il.lustratiu que aquells que més criden en favor de la imparcialitat dels mitjans de comunicació públics, especialment si es tracta dels mitjans catalans, es posin en evidència ells solets.

Aquest és el cas del president de la Diputació de València i la seva nova televisió pública.  I dic “seva”, no per res, sinó perquè ell mateix ha afirmat, sense cap rubor, que als mitjans públics “sempre ix més que un altre el que està governant”.  Per cert, no sé per què s’ha hagut de convertir “ix” per “surt” a la notícia de l’enllaç.  Potser des de Barcelona estant ja no es té notícia del verb “eixir”?

Reflexió lingüística a banda, és molt revelador que després d’afirmar que la nova televisió pública valenciana serà imparcial i força folklorista, admeti que comptarà amb més quota de pantalla reservada per a aquells que governen actualment.

Digna successora de la difunta Radiotelevisió Valenciana i de Canal 9.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php