Nov 212014
 

La fiscalia espanyola, sempre tan diligent per actuar de motu propi per empaitar i criminalitzar iniciatives democràtiques com el 9N, sembla que no tingui cap pressa, ni cap interès, a investigar i perseguir alguns delictes tan greus i tan reals com l’abús de menors.

On és la fiscalia en el cas dels capellans pederastes de Granada?  Fins i tot el Papa hi ha intervengut directament en aquest afer, i de manera pública i notòria, però la fiscalia no es mou, ni d’ofici ni, molt menys, a instància del Govern.

Aquesta és la justícia espanyola, la que persegueix una consulta a la ciutadania amb tots els mitjans al seu abast, i que no s’immuta davant dels abusos a menors.  Potser la propera consulta que vulguem fer l’hauríem d’organitzar a les esglésies?  Com sembla que el clero és invisible, si més no per al fiscal major del regne, potser serà la manera.

  One Response to “On és la fiscalia?”

  1. Totalment d’acord. Independentment del posicionament polític, això demostra a tothom que som un país totalment venut que aplica la justícia on li ve de gust. Com diu la cançó, si els fills de p*** volessin, no veuriem mai el sol…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php