Nov 192014
 

Ves per on que ara resulta que aquells que han insultat, desqualificat, mentit i titllat de nazis tothom que els ha vingut en gana, amb absoluta impunitat i en nom de no sé jo quina legalitat, ara s’esveren per un gag humorístic.

Evidentment, m’estic referint a la versió d’una coneguda escena cinematogràfica en què Hitler esbronca els seus oficials.  En l’adaptació de “Polònia”, Rajoy escridassa alguns dels seus ministres pel seu fracàs davant del 9N.  Val a dir que les adaptacions d’aquesta mateixa escena, protagonitzada per tota mena de personatges, inclosos esportistes i polítics de tots els colors, són tot un clàssic a Internet.

En aquesta ocasió, però, ni un símbol nazi, ni un uniforme, ni cap referència més enllà de la pròpiament cinematogràfica, però el crit al cel contra els guionistes del programa.  I és que aquesta gent de pell finíssima per a segons què és així:  tolera qualsevol exhibició feixista, i més encara si va referida als catalans i als seus representants, començant pel president Mas, a qui hem pogut veure diverses vegades caracteritzat amb uniforme nazi, però no admet cap broma sobre ells.

Èxit rotund, un cop més, de “Polònia”.  Sort tenim de guionistes i de programes com aquest, que ens presenten la realitat política en clau d’humor i sense el dramatisme ni la mala bava habituals.

L’enhorabona pels responsables del gag.  I si no els agrada, com diria la diputada popular Andrea Fabra: “que se jodan“.

  One Response to “La pell fina”

  1. Totalment d’acord! Quanta caspa i quin poc sentit de l’humor…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php