Oct 302014
 

Des d’aquest petit espai, avui voldria fer-li una proposta al president Mas, si és que finalment el Tribunal Constitucional tampoc no ens deixa sortir al carrer el 9 de novembre.  President, reuneixi els líders dels altres partits, si cal, i canvïin la pregunta.  Sí, sí, ja sé que la pregunta és la que es va pactar en el seu moment i tot això de la unitat i tal, però vist com van -i com poden anar- les coses, crec que és urgent trobar una pregunta que no es pugui censurar.  Perquè prohibir preguntar alguna determinada cosa a mi em sona més a censura de la llibertat d’expressió que a res.  Que no havíem quedat que en absència de violència es podia parlar de tot?  Ja es veu que no.

La pregunta alternativa i anticensura que li proposo també és doble, com l’actual:

1.  Vol que Catalunya incrementi la producció i el consum de carquinyolis?

2.  En cas afirmatiu, vol que els carquinyolis se serveixin en paperines de deu unitats o en bosses de 500 grams?

Que sembla broma?  Potser sí, però és que tal i com anem, i amb els discursos que estem sentint, no he pogut evitar que em vingui a la memòria aquest famós tema musical, ara mateix de rabiosa actualitat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php