Oct 302014
 

Ja fa dies (mesos i anys, de fet) que ens hem de sentir que som qualsevol cosa:  nazis, proetarres, insolidaris, jueus, egoïstes… però ara en sabem una de nova, i és que resulta que els catalans som tontos.  Bé, més ben dit, som tontos, incoherents, antipàtics, poc diplomàtics i il.lògics.  I qui així ens qualifica no es altre que Juan Rosell, president de la patronal espanyola.

I és que som tan tontos que no estem intel.lectualment preparats per respondre la pregunta que se’ns plantejarà el 9 de novembre, sobre la independència.  És clar, una qüestió tan important no es pot deixar en mans de la gent, només l’ha pot respondre la classe econòmica que sempre ha governat.  Així com cal.

Apa, ja ho sabem, no som capaços ni de saber què volem, ni què sentim, ni a què aspirem.  Sort en tenim de les ments lúcides i preclares com la seva que, a banda d’enfonsar-nos en la missèria, ens perdona la vida.

Quanta paciència per aguantar segons quins personatges.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php