Mai 262013
 

Hi ha dies que ens deixen grans efemèrides, d’aquelles que es recorden cada any de manera solemne, i hi ha dies que passen sense pena ni glòria.  O si més no això sembla.

Avui, per exemple, fa anys que es va obrir al públic el primer ascensor de la Torre Eiffel (1889) o que es a Londres es va posar a la venda “Dràcula”, de Bram Stoker (1897).  Aquests poden ser dos exemples de coses que passen prou inadvertides, però que si ens ho mirem bé, tenen prou transcendència, l’una perquè canvia radicalment una determinada manera de contemplar les coses i l’altra perquè revoluciona l’imaginari fantàstic col.lectiu.

També hi ha dates, d’aquestes que passen aparentment com si tal cosa, que serveixen per recordar que hi ha persones que decideixen, un bon dia, començar una vida en comú.  I passen els anys i allà segueixen, amb les seves penes i glòries i contribuint a canviar el món, a escala domèstica si voleu, però ajudant a fer-lo un lloc una mica més bonic i més agradable.  I això ja és prou motiu de celebració.

I és que vulguem o no, cada dia té les seves coses, i cal aprofitar-lo, no fos cas que se’ns passi.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php