Mai 272013
 

“No s’ha de barrejar esport i política”.  Aquesta és la lletania que hem sentit milers de cops, de part de la dreta espanyola, per negar el dret a les seleccions catalanes.  Potser sí que som molt dolents i barregem les coses.  Qui sap.

Però vet aquí que ara es despengen intentant impedir que Gibraltar pugui tenir selecció reconeguda per la UEFA, sota l’amenaça, fins i tot, de retirar el Barça i el Real Madrid de les competicions europees, en una postura tan ridícula com difícil de complir.

Un cop més queda demostrat que una cosa és exigir als altres, i una de molt diferent, actuar en conseqüència.  Potser aquestes postures deuen ser les tan argumentades raons d’estat.  I les seves incoherències, també.

Sort que la intel.ligència acaba triomfant i deixant aïllades les ments més totalitàries i intransigents.

Per cert, Gibraltar és una nova selecció sota el paraigua de la Gran Bretanya.  Ho recordo per si algú hi vol reflexionar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php