Mai 182013
 

Què més ens hem d’empassar?  Què més hem d’aguantar?  Cal fer el numeret en un fals debat parlamentari contra una inquebrantable majoria absoluta?

La Llei Wert és la humiliació definitiva de Catalunya:  imposa la llengua, obliga la Generalitat a pagar la contraimmersió, crea una doble xarxa escolar discriminatòria per llengua, regula els continguts curriculars, controla el sistema d’avaluació, deixa en no res el nostre autogovern, afavoreix l’ensenyament privat (majoritàriament religiós, no ho oblidem), recupera la religió com a assignatura de ple dret…

Ras i curt:  el retorn al sistema educatiu del franquisme.  I que el disfressin com vulguin, que la realitat és aquesta, tal com s’ha encarregat d’aclarir Maria Dolores de Cospedal, en una autèntica i deshinibida apologia de la instrumentació política de l’escola.  Proveu a canviar-hi qualsevol referència a Espanya per referència a Catalunya i imagineu què podria arribar a passar.

Aquesta nova legislació serà el retorn del nacionalcatolicisme a l’ensenyament, amb una declarada voluntat adroctinadora.  Aquesta llei trenca la convivència a Catalunya, hipoteca el nostre present i ens deixa sense futur.

Què més necessitem per dir prou?  Tornar a aprendre com a lloros la llista dels reis gods?  passar el rosari els divendres?  o potser cantar el Cara al sol?  L’espanyolització dels nens catalans que va anunciar el ministre es posa en marxa sense contemplacions.

Quin serà el proper pas, directament dissoldre el Parlament, en nom de la unitat de la pàtria?  Al capdavall, per a questa gent, no hi ha cap problema a exhibir la proclama Kosovo es Serbia.  Aquesta és la seva idea de cohesió social.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php