Mai 172013
 

Ara que ja ens estàvem acostumant a sentir cada dia algun il.lustre tardofeixista titllant-nos de nazis, amb absoluta impunitat, inconsciència i manca de respecte a les víctimes d’aquell règim, però en el marc d’una estratègia perfectament estudiada, arriba una de les grans icones populars a Catalunya i, definitivament, posa les coses lloc.

Ara ja ningú no pot negar qui no té cap pudor a homenatjar aquells que van servir el nazisme.  El nazisme de debò, evidentment.  El de les cambres de gas i les execucions massives.  El de les estrelles grogues i la superioritat racial.

Més enllà de les paraules hi ha els fets, les imatges i l’evidència.  Al capdavall, la realitat i la veritat.

A veure qui gosa tornar a badar boca per dir segons què.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php