Set 152012
 

El govern del PP segueix amb el seu gust per no dir mai les coses pel seu nom.  Ja sabem que a Espanya no existeix la crisi, ni hi ha rescats ni, només faltaria, hi haurà cadena perpètua, sinó que hi haurà presó permanent revisable, que s’aplicarà a un bon nombre de casos que caldria concretar una mica perquè ja em veig a venir una aplicació indiscriminada a tota mena de situacions.

El ministre Gallardón ha presentat un avantprojecte de reforma del Codi Penal que fa un tuf molt lleig, perquè ja sabem el concepte de delicte del PP i què consideren delictes greus, mereixedors de presó permanent revisable, per tant.

M’agradaria molt saber si aquest nou tipus de presó també s’aplicarà als capellans pederastes, uns delinqüents que tenen el dubtós honor, seguint la filosofia de la reforma Gallardón, d’aglutinar delictes sexuals i contra menors, o si seguiran gaudint de la pràctica impunitat amb què actuen.

Francament, dubto molt que aquesta reforma s’apliqui en aquest cas, o en situacions de violència masclista, que surten penalment molt barates, encara (quan no de franc), i tant de bo m’equivoqui.

Dubto molt que l’Espanya essencialista del PP, en franc replegament cap a la seva identitat més rància, sigui capaç d’enfrontar-se a una església que va fer tot el que va poder per fer-los guanyar unes eleccions, o a la tradicional posició masclista de l’home home davant la dona dona.  Altra cosa serà tothom que discrepi d’aquestes essències.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php