Set 032012
 

Carlos Fabra.  Estrambòtic personatge, amb fort arrelament familiar en la política valenciana i promotor del fantàstic i inútil aeroport de Castelló, entre altres mèrits, podria haver tingut un nou rampell de sinceritat (similar a aquell de l’aeroport del abuelito), però ara en relació a la prostitució i, en aquest cas, a la prostitució gai.

“Els gais a Castelló voten el PP perquè tenen putuclubs i nosaltres en som els millors clients” va dir Fabra, segons afirma Enrique de Diego, un dels fundadors d’Intereconomia.

Com lliguen aquestes paraules amb el posicionament oficial del seu partit, procatòlic, contrari a l’homosexualitat i a les seves unions i, de portes enfora, clarament contrari a la prostitució?  Doncs fent evident, un cop més, la seva absoluta hipocresia ideològica.

Hauria estat bé saber què en pensen personatges com Anna Botella, Alberto Ruiz Gallardón o Alícia Sánchez-Camacho, i tota la cúpula celestial del Partit Popular en general, d’aquestes paraules.  Però evidentment, han callat i no han dit ni piu, és clar.  I ja diu la dita que qui calla, atorga.

De tota manera, sí que sembla que el PP ha obert un debat sobre la protitució.  Serà bo seguir aquest debat, si és que dura gaire.  Estic segur que Fabra hauria de ser un dels referents a consultar, si més no, com a suposat expert en la matèria.

I és que la sinceritat sempre és complicada de practiar per qui no n’està gaire fet.

  One Response to “Un rampell de sinceritat”

  1. […] sé si és fer gaire ciència ficció o no, però entre les fantàstiques declaracions de fa uns dies de Carlos Fabra i l’aterratge d’Eurovegas a Madrid, que segons diuen […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php