Set 022012
 

Agitar-se, cada nit, amb un somni i llevar-se, cada matí, amb un motiu.  Aquesta és una recepta que vaig llegir, no recordo on, per tenir una vida una mica més satisfactòria i més plena.

Aquests temps de crisi i d’incertesa que vivim, segurament, constitueixen un escenari magnífic per aplicar sistemàticament aquesta màxima.

La nit és l’espai natural dels somnis i, per tant, anar al llit amb algun, amb qualsevol de les nostres fantasies, segur que és alguna cosa positiva.  Quant al dia, l’espai de la realitat, aconseguir que quan ens llevem cada matí tinguem un motiu per saltar del llit  és la millor manera de començar la jornada.

Segurament que no calen ni grans somnis, que rarament es compleixen, ni causes èpiques.  Segur que la nostra ment, la de cadascú de nosaltres, malgrat totes les dificultats, encara és prou capaç de dibuixar somnis i motius pels quals val la pena llevar-se i tirar endavant, amb independència de tot allò que ens ve de fora i que no podem controlar, per omplir de sentit i d’il.lusió la nostra existència.

Agitar-se amb un somni i llevar-se amb un motiu.  Potser no cal massa més.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php