Mar 292012
 

La covardia de determinats responsables populars sembla que realment no tingui límits.  Ja vam veure què poc els costa fer carregar la policia contra adolescents que protesten perquè al seu institut fa fred.  Recordem que les retallades al País Valencià van arribar fins a aquí, fins a tallar la calefacció de centres escolars per no haver de pagar el combustible, i a ordenar violentes càrregues policials contra tohom que denunciava el fred a les aules.

Ara, a les Illes, nou domini popular, les ires del poder s’encaren contra un institut que ha tingut la gosadia de fer un vídeo amb una cançó a favor del català.  Novament els més febles són l’objectiu dels governants.  Quant de valor cal per amenaçar un institut.  Quina gran mostra de respecte per l’educació i pel civisme.  I encara són capaços de negar la seva voluntat genocida contra la nostra llengua.

Quins governs tenim, que s’abraonen contra els adolescents i giren els ulls quan els grups neonazis campen per on volen apallissant qui els ve de gust, o que no dubten a carregar contra les dones que reclamen el seu dret a decidir si volen tirar endavant o no el seu embaràs, amb un argument tan sòlid com que parir les fa autènticament dones.  I això al segle XXI.

Aquest és l’escenari on els populars es mouen amb comoditat: el de l’amenaça, el masclisme i la repressió.  Ja sabem, de fa anys, quin és el maleït codi ètic del PP, heredat del franquisme i inculcat per notables franquistes, no ho oblidem mai:  les dones i les criatures primer.  A rebre, és clar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php