Gen 292012
 

Vivim uns temps en què tot ha de ser formal, seriós, correcte, si no volem carregar amb l’estigma de ser titllats de poc seriosos, informals i incorrectes i, en conseqüéncia, arriscar-nos patir la indiferència i el menyspreu del conjunt de la societat.

De fet, la crisi econòmica encara ha vingut a agreujar aquest sentiment col.lectiu de rigor i, de vegades, tinc la sensació que estem deixant sense espai la il.lusió i el sentit de l’humor. I això és greu, perquè amb una mica de transgressió d’aquesta convenció de disciplina mental gairebé monàstica, qualsevol cosa, fins i tot les més serioses i transcendentals, fan de més bon pair.

El darrer exemple l’he trobat en com és de fàcil convertir un vol en avió en una experiència única i gratificant;  fins i tot, crec jo, per a aquelles persones que tan malament ho passen quan han de volar. M’estic referint a l’actitud i a les pràctiques gens convencionals de la companyia sud-africana Kulala Airlines.

Com podem veure, complir la missió de transportar persones amb tanta eficàcia, eficiència i rigor com calgui, però fer-ho d’una manera divertida, simpàtica i amable, són qüestions absolutament compatibles.

Si un bon grapat d’empreses, de botigues, de mitjans de comunicació, d’institicions, fins i tot, tinguessin una mica presents aquestes actituds, segurament, la crisi seguiria igual, però estic convençut que la nostra vida i la manera com l’afrontaríem serien molt més agradables, perquè això sí que és gestionar emocions de manera positiva. Un 10, per la seva gosadia, als responsables de la idea, als de la companyia i, especialment,  al seu personal, que és qui la sap aplicar dia a dia i vol a vol.

Per cert, fantàstic el comentari del final de l’article, perquè reflecteix a la perfecció que el bon humor i l’optimisme s’encomanen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php