Nov 122011
 

En un dels darrers consells de ministres del govern Zapatero s’aprova ben bé a correcuita, la creació del futur consell rector de l’Aeroport del Prat.

Aquesta és la resposta a aquell compromís que Catalunya tindria un paper determinant en la futura gestió de l’aeroport i bla, bla, bla.  I com no podia ser de cap altra manera, una nova estafa a la vista.  Cert que diferents institucions catalanes tindran 5 dels 9 membres del consell, però no menys cert que no serviran de res perquè tots els acords que calgui prendre requeriran majories que obligaran a negociar sempre amb AENA i que, per tant, li atorguen un efectiu dret de vet.

Ja cansa haver de jugar sempre amb qui reparteix cartes marcades, com ja va passar amb el magnífic taspàs de Rodalies.  Ja cansa comprovar que ens aixequen la camisa una vegada i una altra.

Caldrà veure la resposta des de Catalunya, però molt em temo que serà l’habitual:  callar, entomar i felicitar-ser pel gran exercici de negociació i per un nou pas endavant cap a la misèria nacional (perdó, cap a majors cotes d’autogovern).

Francament, a canvi de tenir 5 poltrones ben inútils en un consell rector (no dubto que als elegists els farà molta il.lusió), no crec que el país mereixi aquesta nova humiliació, perquè ja n’hi ha prou que ens venguin dret a opinar per dret a decidir.

Un cop més, moltes gràcies per la seva comprensió, senyors del PSOE, i per la seva habilitat negociadora, senyors de CiU.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php