Nov 132011
 

Parlava de les vinyes del Priorat i, per extensió, de Catalunya, quan Lluís Llach, en el programa del Canal 33 “En clau de vi” va dir una gran veritat:  “si fem les coses bé, tindrem un lloc en el món”.  Remarco la primera part de l’afirmació:  “si fem les coses bé”.

Sovint tendim a fer coses sense mirar gaire més enllà.  Cal fer això?  Es fa i llestos.  Doncs no.  Cal fer les coses bé.  Aquesta és l’única garantia de futur.  Aquesta idea, aparentment ben simple, s’hauria de convertir en pauta obligada de conducta, tant individual com col.lectiva.  Fem el que fem, fem-ho bé, amb ganes, amb constància, amb il.lusió.  El resultat del nostre treball tindrà un lloc al món que li pertoqui, tant si és un vi, com un programa polític, com la construcció d’una vida en parella, o l’educació d’un fill.

Aquesta petita reflexió només vol ser un crit contra la mediocritat, contra aquesta mediocritat generalitzada que ens tanca portes i que no ens deixa espai per existir, perquè som incapaços de sortir d’una massa fosca, grisa i sense identitat, i de guanyar-nos un lloc singular i únic en el nostre petit o gran món.

Apostem per fer les coses ben fetes, encara que ens calgui molta perseverança, molta paciència i, fins i tot, molta tossuderia.  Perquè només fent les coses bé podrem ser algú:  nosaltres mateixos.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php