Nov 112011
 

Una pista de l’aeroport es queda sense llum, els passatgers sense arribar a l’hora, les persones que els esperàven a terra, sense saber quan arribarien, i el conseller del ram, sense informació fins que rep una “piulada” providencial.

No, no és l’esquema de l’argument de la versió 2011 d'”Aterra com puguis”.  És el que va passar la nit del 8 al 9 de novembre a l’Aeroport del Prat.  Encara que sembli increïble, una de les pistes d’aterratge es va quedar sense llums, la qual cosa va fer desviar onze vols cap a Reus, Tolosa, Girona i Perpinyà.  Mentrestant, i seguint el que ja és habitual quan es tracta d’AENA, cap informació clara:  vols desviats i punt.

No és normal que un aeroport que aspira a ser alguna cosa més que un aeròdrom gros pugui arribar a perdre el subministrament elèctric en una de les pistes durant prou estona com per haver de no poder fer aterrar onze vols.  No és normal que l’ens gestor de l’aeroport no informi ràpidament del que ha passat i de la previsió de ressolució i, sobretot, no és normal que el conseller Recoder se n’assabenti per Twitter.

Bé, potser sí que és normal, tot plegat, perquè estem en un país amb unes maneres de fer i unes infrastructures força anacròniques, gestionades per una empresa que és ama i senyora dels seus dominis i per a la qual un “govern autonòmic” és, simplement,  una nosa més (i ben poc important).

Alguna cosa falla, i molt, en el nostre país quan hi entren en contacte interessos nostres i interessos espanyols.  I si no, com és que determinades coses mai no passen a Barajas, si el responsable és el mateix?  Deu ser la proximitat del mar… Però malgrat tot, conservem la calma, siguem didàctics i intentem mostrar la nostra bondat i el nostre afecte a Espanya, per variar, i parem la maneta a veure si ens volen donar quatre rals per comprar alguna coseta perquè estiguem contents el cap de setmana i no emprenyem gaire.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php