Set 292011
 

Si alguna cosa tenim els ciutadans d’aquest país és una paciència infinita, a prova de bomba.  Els avatars de la història ens han fet així.   La darrera mostra és la notícia d’una nova querella contra Fèlix Millet, ara per frau a Hisenda.  Res;  si fa no fa 700.000 €.

No puc ni imaginar fins on arribarà l’import total dels robatoris, estafes i fraus diversos d’aquest individu i la seva banda.  Tampoc no puc ni imaginar fins on hauria d’arribar perquè la justícia es decidís a tancar-lo a la pressó, ni que fos de forma preventiva perquè, si finalment no és condemnat, potser serà el moment d’abjurar definitivament d’aquest sistema judicial.

És socialment vergonyós veure la impunitat amb què es mou aquest subjecte, amb tot el que ha arribar a reconèixer i amb tot el que se li ha imputat.  Però és clar, ell és ric i influent (per sort, ni guapo, ni bo…) i això li atorga una mena d’impunitat molt difícil de justificar.  Es veu que aquests delictes, aquestes actuacions i aquestes actituds no generen alarma social.

La justícia és lenta, això ja ho sabem, però ara demostra que també és força insensible, perquè permet que aquest home es passegi pel carrer, com si tal cosa, amb la seva mitja rialla burleta, que no indica altra cosa que la seva absoluta manca de respecte a la justícia i a la societat.

Fins quan haurem de patir tanta humiliació, com a ciutadans?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php